Vraag vrijblijvend een offerte aan

Offerteaabvraag
Vraag nu direct gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan. HD Studio neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.
Websites - Hosting - CMS Systemen
 

websites

Webdesign houdt niet op met alleen een leuk ogende website. HD Studio wil u vanaf het begin adviseren over hoe u het maximale uit uw website kunt halen.

HD Studio komt graag aan uw specifieke wensen tegemoet. Mocht u een website (willen) hebben, dan komen onder andere termen als Internet Service Provider, HTML, hostingpakket, e-mail, E-commerce, promotie, zoekmachine en onderhoud om de hoek kijken. Met alleen het maken van een website, met hierop informatie en een paar afbeeldingen bent u er niet. HD Studio wil dan ook verder gaan en samen met u ervoor zorgen dat het maximale uit uw website wordt gehaald.

 

Websites
Responsive design

Responsive website

Een zogenoemde responsive website is een benadering van webdesign, waarbij de web developer streeft naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst.

vraag vrijblijvend een offerte aan

vraag offerte aan